Lëmsh

Kuzhina dhe tualeti bashkë, të jetosh në 2 metra katrorë

 

Mijëra persona në Hong-Kong jetojnë në “kuti”, për shkak të çmimeve shumë të larta të banesave.

Hapësira e tyre e banimit është shumë e vogël, duke bërë që kuzhina dhe tualeti të bëhen njësh.