Lëmsh

Ekspozita e arushave prej pellushi

 

Arushë pelushi të të gjitha formave dhe madhësive mbulojnë çdo pjesë të hapësirës. Ekspozita “Hello Teddy!” në Moskë është një manifestim për lodrën klasike përkëdhelëse. Më shumë se 500 ekspozues sjellin arinjtë e tyre dhe të njëjtit i ekspozojnë. Ngjarja këtë vit shënon përvjetorin e 12-të dhe organizatorët kanë thënë se një ngjarje e tillë nuk mbahet askund tjetër në botë.

Në këtë panair lodrash ka arusha pelushi të punuar me dorë dhe që janë nga materiale e madhësi të ndryshme, por edhe lodra të tjera kafshësh po ashtu të punuar me dorë. E pasi që po afrohet sezoni i festave, ka edhe dekorime për pemën e Krishtlindjes me motive ariu.