Lëmsh

U dënua gabimisht, lirohet pasi mbajti 27 vjet burgim

Foto: AP
 

Një burrë nga Massachusetts në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, që kaloi gati tri dekada në burg për një vendim të gabuar të gjykatës për vrasje dhe vjedhje, është liruar nga burgu.

WCVB-TV raporton se James Lucien, tani 48-vjeçar, ishte dënuar me burgim të përjetshëm në lidhje me vrasjen e Ryan Edwardsit më 1994.