Lëmsh

Çfarë tregon për gratë kur gishti tregues është më i shkurtër se ai i unazës

 

Gratë që e kanë gishtin tregues më të shkurtër se atë të unazës, mund të jenë më të fuqishme, ka gjetur një studim i ri.

Hulumtuesit kanë përcjellë disa raporte të dallimit në gjatësi mes dy gishtave dhe se si lidhet kjo me fuqinë muskulore.