Lëmsh

Edhe pas tre vjetësh, fotografia e vezës ende mban rekordin në Instagram për pëlqime

 

Fotografia e vezës së pulës po mban rekordin si fotografia më e pëlqyer në Instagram.

Më 2019 ajo ishte në garë me fotografinë e Kylie Jennerit, por e tejkaloi dhe që nga ai vit mbahet si më e pëlqyera.