Lëmsh

Qentë do të dërgohen në shkolla për ta nuhatur koronavirusin

 

Dy qen të trajnuar për të zbuluar një erë të dallueshme për njerëzit që janë të sëmurë me COVID-19 do të vizitojnë tre distrikte shkollore në Bristol County, Boston, këtë javë.

Njëri i quajtur Huntah dhe tjetri i quajtur Duke mund të zbulojnë erën e virusit në sipërfaqe dhe do të ulen për të treguar se kur e marrin aromën, raportoi ËBZ-TV.