Lëmsh

Binjakë të rrallë elefantësh lindin në Keni

 

Elefantët binjakë kanë lindur këtë javë në një ngjarje të rrallë në një rezervat kombëtar në Kenian veriore.

Mashkulli dhe femra u vunë re për herë të parë nga udhërrëfyesit në safari në rezervatin Samburu në fundjavë.