Lëmsh

Fshesa robotike me korrent arratiset nga hoteli

 

Një robot fshese korrenti ka ikur nga një hotel në Cambridge dhe nuk ka ndalur lëvizjen as pas një ditë më pas.

Roboti dështoi të ndalonte te dera kryesore dhe vazhdoi tutje.