Lëmsh

Kali u bllokua në mes të dy trenave, video bëhet virale

 

Është bërë virale një video në Egjipt ku shihet një kalë duke vrapuar mes dy trenave. Njëri ishte në lëvizje e tjetri qëndronte në vend, derisa udhëtarët nxorën kokat të trishtuar për ta parë ngjarjen.

Ngjarja thuhet se ndodhi në zonën e Manqabadit, derisa “më në fund” kali shihet se ia del ta tejkalojë trenin dhe të shpëtojë.