Lëmsh

86-vjeçarja që fitoi loto ndau çmimin me arkëtarin që i shiti biletën

 

Ishte moment emocionues kur një fituese e moshuar e lotos ndau çmimin me arkëtarin që i shiti biletën fituese.

Marion Forrest, 86 vjeç, hyri në Duke's Mini Mart në Rancho Mirage në Kaliforni, me një zarf me para dhe ia dorëzoi një punonjësi të dyqanit të quajtur Walter.