Lëmsh

100 euro për të fjetur mes rrjetave të merimangës: Hotel tmerri apo kryevepër?

 

Vajza e ish-presidentit vietnamez ka vendosur të ndërtojë një ndërtesë shumë të pazakontë. Dhe ajo e bëri këtë në qytetin e Dalat në Vietnamin jugor.

Pasi të gjeni dhomën tuaj, mund të habiteni që duhet të kaloni natën në një shpellë ose që shtrati juaj është në majë të një shkalle.