Lëmsh

Ky restorant iu ndëshkon në rast se iu mbetet ushqimi në pjatë

 

Klienti ka gjithmonë të drejtë? Nëse kam paguar, vendos? Këto slogane nuk janë të vlefshme në restorantin japonez Hachikio - dhe kur të dëgjoni arsyen, mund të arrini në përfundimin se jeni në anën e tyre.

Për të tërhequr vëmendjen e klientëve për vështirësinë e punës së peshkimit, pronarët e lokalit i gjobisin nëse u mbetet ushqim në pjatë.