Lëmsh

Ngordh gorilla e tretë më e vjetër në botë

 

Familja e kopshtit zoologjik në Atlanta është mërzitur për ngordhjen e gorillës së saj më të vjetër mashkull.

Ozzie, një gorillë e ultësirës perëndimore, u gjet i ngordhur në dhomën e tij të mbyllur nga ekipi i tij i kujdesit në moshën 61-vjeçare të martën. Ai ishte gorilla e tretë më e vjetër në botë dhe më e vjetra në kopshtin zoologjik, tha kopshti zoologjik në një njoftim.