Lëmsh

Autobusi bllokohet në borë, njëri udhëtar e shtyn nga brenda

 

Bora e madhe në Turqi ua ka vështirësuar lëvizjen qytetarëve dhe automjeteve.

Kjo u bë e ditur edhe nëpërmjet një momenti qesharak, ku një autobus i bllokuar nga bora, nuk ia dilte të lëvizte.