Lëmsh

Shtegu antik i Butanit do të hapet pas 60 vjet mbylljeje

 

Shtegu antik i Butanit do të hapet për herë të parë në 60 vjet

Vizita e “Land of the Thunder Dragon” mund të jetë sfiduese, por ka një nxitje të re për ta hequr nga lista e vendeve të vështira për t’u vizituar pasi shtegu i tij befasues Trans Bhutan do të rihapet për udhëtarët për herë të parë në 60 vjet. Shtegu është një ish-rrugë pelegrinazhi budist që lidh vendet në Butan dhe Tibet