Lëmsh

Arrestohet shoferi që shpërndan ushqim, polici ia kryen punën

 

`Një polic është quajtur hero pasi ka përfunduar shpërndarjen e ushqimit në një shtëpi, pasi shoferi i shpërndarjes u arrestua gjatë rrugës së dorëzimit.

Kamerat te dyert e shtëpisë në South Dakota kanë kapur momentin kur polici paraqitet para derës me pije dhe ushqim në duar.