Lëmsh

Momenti kur një vajzë amerikane vallëzon në rrugë pasi fiton një vend pune

 

Për shumë, viti 2020 ka qenë i mbushur me vështirësi dhe zhgënjime mirëpo kjo nuk ka ndodhur edhe me rastin e një 21-vjeçareje, një video e së cilës është bërë virale.

Për muaj të tërë, Kayallah Jones kishte kërkuar punë, por pa fat për shkak të COVID-19 dhe rolit të tij në prishjen e bizneseve dhe punësimit.