Lëmsh

Mjeku holandez del se është baba i 21 fëmijëve me pacientet e tij, dyshohet edhe për të tjerë

 

Një gjinekolog në Holandë u bë babai i 21 fëmijëve dhe potencialisht dhjetëra të tjerëve duke përdorur spermën e tij pasi prindërit e mundshëm iu drejtuan atij për trajtimin e fertilitetit, ka zbuluar një hetim.

Jos Beek ka punuar në spitalin Elisabeth në Leiderdorp midis 1973 dhe 1998. Ai vdiq më 2019.