Lëmsh

Turkja që mban rekordin për ecjen më të gjatë nën ujë

 

Ecjen më të gjatë nënujore me një frymëmarrje e ka bërë një vajzë me 81.60 metër dhe u arrit nga Bilge Cingigiray në Stamboll, Turqi, më 25 mars 2019.

Bilge është sportiste turke dhe mban rekordin Guinness për ecjen nën ujë.