Lëmsh

Amerikani dëmshpërblehet me 450 mijë dollarë pasi kompania ia festoi ditëlindjen pa dëshirë

Amerikani dëmshpërblehet me 450 mijë dollarë pasi kompania ia festoi ditëlindjen pa dëshirë
 

Një burrë nga Kentucky është shpërblyer me 450.000 dollarë, pasi kompania e tij ia organizoi një festë për ditëlindje, pavarësisht paralajmërimeve të tij se kjo do t’i shkaktonte stres dhe ankth.

Paditësi Kevin Berling, pretendon se festa e padëshiruar e ditëlindjes së vitit 2019 në kompaninë Gravity Diagnostics, i shkaktoi atij një sërë sulmesh paniku, ka raportuar BBC-ja të martën.