Lëmsh

Një grua në Argjentinë bie para trenit, mbijeton

Një grua në Argjentinë bie para trenit
 

Një grua në Argjentinë mbijetoi pasi humbi ndjenjat dhe ra para trenit që po vinte.

Në pamjet e kapura nga kamerat shihet se si argjentinasja bie në hapësirën e ngushtë mes trenit që po vinte dhe platformës në stacionin Independencia në afërsi të Buenos Airesit. Ngjarja raportohet se ka ndodhur më 29 mars, njofton “RTE.ie”.