Lëmsh

Pesë dele bllokohen në një çati në Angli

Pesë dele bllokohen në një çati në Angli
 

Zjarrfikësit në Angli kanë shkuar për të shpëtuar pesë dele që përfunduan të bllokuara në një çati pasi u hodhën nëpër një hendek nga një fushë.

Shërbimi i Zjarrfikësve dhe Shpëtimit në West York tha në një postim në Twitter se oficeri i tij teknik i shpëtimit iu përgjigj një prone ku pesë dele kishin kërcyer nëpër një hendek nga një fushë dhe përfunduan të bllokuara në çatinë e një ndërtese.