Lëmsh

Delfinët mund ta njohin njëri-tjetrin përmes urinës

Delfinët mund ta njohin njëri-tjetrin përmes urinës
 

Delfinët janë të aftë ta njohin njëri-tjetrin nga shijimi i urinës së tyre zbuloi një studim, raportoi të enjten The Guardian.

Studiuesit e universitetit St. Andrews zbuluan se ata mund të njohin shokët dhe familjarët pa i parë ose dëgjuar.