Lëmsh

Në “supë-fjalinë” e ministres Hajdari zihen 10 gabime

 

Në një postim me një fjali të vetme, ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka bërë 10 gabime kur e ka përshkruar takimin me ministren e Turizmit të Shqipërisë, Mirela Kumbaro-Furxhin.

Përderisa thuajse secilën fjalë e ka nisur me shkronjë të madhe, gabim “më i madh” i ministres Hajdari është shndërrimi i supit në supë.