Lëmsh

Hakohen ekranet në aeroportin e Brazilit, shfaqen filma për të rritur

 

Autoriteti i aeroportit të Brazilit, Infraero, ka thënë të shtunën se ka njoftuar Policinë Federale për një sulm kibernetik në ekranet elektronike në një aeroport në Rio de Janeiro. Në vend të reklamave dhe informacioneve të fluturimit, udhëtarëve u shfaqeshin filma për të rritur, shkruan AP.

Videot në rrjetet sociale treguan udhëtarët në aeroportin Santos Dumont duke qeshur pasi panë