Lëmsh

Gjarpri 5-metërsh u gjet në dhomën e ndejës te një familje angleze

 

Një familje në Birmingham të Anglisë e telefonoi Policinë, pasi në shtëpi u kishte hyrë një gjarpër 5 metra i gjatë.

Gjarpri po qëndronte në dhomën e ndejës, shkruan “Upi” të hënën, derisa burri i shtëpisë tha se i largoi fëmijët nga dhoma dhe i telefonoi autoritetet.