Lëmsh

Plazhi i Floridës mbushet me gropa të thella për shkak të një sfide në TikTok

 

Zyrtarët në Floridën jugperëndimore thanë se vrimat e thella të gjetura në plazhet e zonës besohet se janë rezultat i vizitorëve që tentojnë një sfidë në TikTok.

Alliston Ward banore e Sanibel tha se ka gjetur katër vrima deri në 5 metra të thella dhe 4 metra të gjera, në plazhe.