Lëmsh

Rrahje me karrige mes turistëve britanikë në Portugali, shkatërrojnë një lokal

 

Një grup prej 20 turistëve britanikë kanë gjuajtur me karrige në një bar në qytetin Portimao në Algarve të Portugalisë, ndërsa stafi i barit u detyrua të gjente mbrojtje nga shkatërrimet, raporton “The Sun”.

Mësohet se rrahja ka ndodhur më 20 qershor dhe asnjëri nuk është lënduar seriozisht.