Lëmsh

86-vjeçarja nga Bostoni bëhet stjuardesa më e vjetër në botë

 

Një grua nga Bostoni, e cila ka punuar në aeroplan për 65 vjet, u emërua stjuardesa më jetëgjatë në botë në Librin e Rekordeve Guinness.

Bette Nash, 86 vjeç, filloi të punojë si stjuardesë në vitin 1957 për Eastern Airlines dhe vazhdon edhe sot e kësaj dite në American Airlines pa asnjë mungesë pune, konfirmoi ky libër i rekordeve.