Lëmsh

Apeli i gruas më të shkurtër në botë: Kurrë mos e humbni shpresën

 

Indiania Jyoti Amge, 28-vjeçarja me origjinë nga Nagpuri i Indisë Qendrore, është gruaja më e shkurtër dhe zë vend në librin e rekordeve “Guiness”. Ajo është edhe aktore.

Agme është 68 centimetra e gjatë. Kur mori çmimin e Guinessit, deklaroi se nuk do të ndalet më kaq. Ajo mori pjesë në filmin “American Horror Story: Freak Show”, në vitin 2014, me ç’rast u regjistrua si aktorja më e shkurtër në botë.