Lëmsh

Keci me veshët e jashtëzakonshëm bëhet yll në Pakistan

Foto: Anadolu Agency
 

Një kec me veshë jashtëzakonisht të gjatë është bërë yll medial në Pakistan, ku pronari i saj po pretendon për rekord botëror që nuk dihet nëse ekziston për këtë, raportoi The Guardian të enjten.

Simba po bën një jetë të mirë në Karachi, ku erdhi në jetë muajin e kaluar me veshët e gjatë dhe tani i janë rritur 54 centimetra.