Lëmsh

Çanta prej lëkurës së krokodilit e ekspozuar në kopshtin zoologjik si kafshët

Foto: BBC
 

Majmunët, pinguinët dhe luanët janë vetëm disa nga kafshët që zakonisht prisni t'i shihni gjatë një vizite në kopshtin zoologjik ZSL të Londrës.

Por, kur shkoni në shtëpinë e saj të zvarranikëve për të kërkuar krokodilin siamez të rrezikuar dhe do të gjeni diçka që duket shumë e pajetë për të tërhequr një turmë vizitorësh. Është një çantë dore që është bërë nga lëkura e një krokodili të tillë.