Lëmsh

‘Youtuberi’ e kthen tualetin në një kompjuter lojërash

 

‘Youtuberi’ Basically Homeless e realizoi idenë e tij dhe e ktheu një tualet në një kompjuter lojërash.

Ai ishte i suksesshëm në planin e tij. E gjithë hapësira iu përshtat kompjuterit për lojëra.