Lëmsh

22 kg rërë dhe guaca të vjedhura gjenden në çantat e turistëve në Sardenjë

 

Zyrtarët italianë të doganës gjetën 22 kilogramë rërë dhe guaca të vjedhura nga Sardenja në çanta të turistëve, mes aktivitetit të vazhdueshëm nga hajdutët e suvenireve nga ishulli italian, raporton ANSA.

Oficerët e doganave dhe rojet e sigurisë që punonin në aeroportin e Alghero gjetën 10 kilogramë rërë, shtatë kilogramë zhavorr dhe pesë guaca të marra nga plazhet ikonë në veri të ishullit midis 15 dhe 30 korrikut.