Lëmsh

Familja 8-anëtarëshe shndërroi autobusin në një shtëpi lëvizëse dykatëshe

 

Qëndrimi në kampe për disa është një sfidë e madhe dhe çfarë mund të themi për familjet me më shumë anëtarë. Megjithatë, ka edhe nga ata që kanë realizuar ide brilante.

Familja Evelyn ka tetë anëtarë dhe gjeti një zgjidhje fantastike. Familja e ktheu një autobus të madh në një shtëpi lëvizëse dykatëshe që ka dy tualete dhe një tarracë në çati. Automjeti përdoret si shtëpi, por edhe për udhëtime. Në këtë mënyrë, familja kalon shumë kohë së bashku.