Lëmsh

Rënia e një meteori shkakton zhurmë të madhe në Utah

 

Një zhurmë e madhe është dëgjuar në Utah derisa një meteor ka rënë nga qielli.

Zhurma e cila mendohet se është shkaktuar nga rënia e meteorit, është dëgjuar jug të Utahut dhe veri të Idahos të shtunën në mëngjes, shkruan CNN-i të dielën.