Lëmsh

Një libër i vjedhur rikthehet pas 50 vjetësh në librarinë e Ohios

 

Një libër i cili ishte vjedhur para 50 vjetësh, është rikthyer sërish në librarinë e Ohios.

Libraria Cincinnati ka thënë se libri “Tarzan dhe Tarzan Twins” nga Edgar Rice Burroughs, është rikthyer tash së voni me një letër mbi të.