Lëmsh

Pamje brenda shtëpisë që e ndërtoi një 13-vjeçar

 

Ajo që bëjnë shumica e adoleshentëve është të koncentrohen në ekranet e kompjuterëve dhe smartfonëve, por jo Luke. Ai vendosi të tregohet më kreativ.

13-vjeçari shpjegon gjithçka se si kishte dëshirë të zjarrtë për t'i ndërtuar vetes një shtëpi.