Lëmsh

Një 4-vjeçar telefonoi Policinë për shkak të një problemi matematikor

 

Disa prindër i mësojnë fëmijët e tyre që në rast rreziku të thërrasin policinë menjëherë. Sidoqoftë një fëmijë ka thirrur policinë për të zgjidhur një problem pak më ndryshe.

Një 4-vjeçar kishte një problem dhe prindërit e tij nuk ishin afër t’i ndihmonin, kështu që si ndihmë më e shpejtë, ai vendosi të thërriste policinë.