Lëmsh

Bëhet virale videoja e punëtorëve në Kroaci: Një punon, gjashtë e shikojnë

 

Videoja e disa punëtorëve në një mbikalim në Kroaci tërhoqi shumë vëmendje dhe u bë virale në rrjetet sociale. Ajo u publikua në një faqe kroate për aksidente në komunikacion në Facebook.

Në videon e postuar në Facebook shihen shtatë punëtorë, por vetëm njëri prej tyre duket se po jep maksimumin.