Lëmsh

Rusit i bllokohet llogaria, pasi u tall me evropianët duke lënë gazin 24 orë lëshuar

 

Platforma e videove online, Twitch, bllokoi llogarinë e një përdoruesi rus, për një arsye shumë të pazakontë.

Rusi me nofkën “russiangas1”, siç u bë e ditur në rrjetin social Twitter, për 24 orë i mbajti të ndezura pllakat e shporetit me gaz, për t’u tallur me evropianët që po përballen me krizë energjetike dhe po e kursejnë gazin.