Lëmsh

Çfarë fshihet prapa numrave karakteristikë? Miliona njerëz në kërkim të tyre

 

A ju ka rastisur të shihni numrat 444 ose 333 dhe të mendoni se çfarë kuptimi kanë? S’jeni të vetmit. Miliona njerëz në gjithë botën po shikojnë për besëtytni që lidhen me këta numra.

Disa besojnë se diçka fshihet prapa numrave karakteristikë. Disa kërkojnë në internet veç për argëtim.