Lëmsh

46-vjeçari bëhet i dyti që me kajak shkoi nga Kalifornia në Hawai

 

Një burrë nga Kalifornia u bë personi i dytë që ka bërë kajak nga Kaliforina në Hawai, udhëtim që zgjati 91 ditë.

Cyril Derreumaux, 46-vjeçar nga Marin, u nis nga Monterey në qershor me kajakun e tij të modifikuar, i cili përfshinte pedale dhe një kabinë të vogël gjumi, por pa motor ose vela. Udhëtimi i Drreumaux përfundoi 91 më vonë, kur ai mbërriti në Hilo javën e kaluar.