Lëmsh

12 vëllezër e motra spanjollë hyjnë në “Guinness” për moshën më të madhe të kombinuar

 

Një familjeje me 12 vëllezër e motra në Spanjë iu dha një rekordi botëror “Guinness” kur mosha e tyre e kombinuar u konfirmua si 1.058 vjeç e 249 ditë.

Vëllezërit e motrat Hernandez-Perez, të cilët u rritën bashkë dhe ende jetojnë në qytetin Moya në ishullin Gran Canaria, variojnë nga mosha 76 deri në 97 vjeç.