Lëmsh

Mënyra ideale për ta zbritur krevatin nga kati i tretë [VIDEO]

Foto: Ilustrim
 

Një familje amerikane gjeti një mënyrë të sofistikuar për ta zbritur krevatin e ditës nga kati i tretë i shtëpisë në oborr.

Në Twitter u publikuan pamjet të enjten ku nëpërmjet dy litarëve, të lidhur në oborr, krevati duke “u zvarritur” u largua me sukses, pa u dëmtuar dhe me pak mund.