Lëmsh

Skocezi hyn në “Guinness” duke mbajtur peshën 150 kilogramësh derisa lëvizte me biçikletë

 

Një atlet skocez kombinoi dy nga interesat e tij dhe fitoi një Rekord Botëror “Guinness” për ngritjen e një peshe 150 kilogramësh mbi kokën e tij derisa qëndronte në një biçikletë.

Josh Auld, 34 vjeç, nga Edinburgu, tha se mori fjalë nga Rekordet Botërore të Guinnessit se tani është mbajtësi zyrtar i rekordeve në kategorinë e peshës më të rëndë të ngritur gjatë lëvizjes mbi një biçikletë.