Lëmsh

Macja e amerikanit hyn në “Guiness” për gjatësinë

 

Një mace u fut në librin e rekordeve “Guiness” për shkak të gjatësisë së saj, shkroi “Upi” të shtunën.

Macja e pronarit William John Powers, nga Michigani i SHBA-së, është e gjatë afro 50 centimetra dhe i përket një race hibride, e çiftëzuar nga macja shtëpiake me një lloj mace afrikane.