Lëmsh

433 persona qëllojnë ‘jackpotin’ në Filipine, kërkohet hetim

 

Një lotari në Filipine, ku 433 persona qëlluan “jackportin”, ka shkaktuar befasi derisa është kërkuar shqyrtim dhe hetim për të.

Ky ishte numri më i madh i njerëzve që kanë fituar ndonjëherë çmimin kryesor të Grand Lottos, sipas mediave lokale, shkruan BBC-ja të martën.