Lëmsh

Matematikani që fitoi lotarinë 14 herë: Gjeta formulën perfekte

 

Matematikani Stefan Mandel fitoi lotarinë 14 herë duke shpikur një formulë specifike fituese që pothuajse gjithmonë sillte sukses, shkruan DailyMail.

Kur jetonte në Rumani, Mandeli shpiku një formulë matematikore dhe fitoi më shumë se dhjetë “jackpote” duke e përdorur.