Lëmsh

Kthehet pas 44-vjetësh kaseta e “Beatles” në bibliotekën e Teksasit

 

Një bibliotekë në Teksas të SHBA-së bëri të ditur është gjetur një kasetë e grupit muzikor “Beatles”, që ishte zhdukur 44 vjet më parë.

Siç shkroi “Upi”, Biblioteka Publike në San Antonios, tha se kaseta e lënë nga një person i panjohur, përmbante një intervistë të këngëtarëve John Lennon dhe Paul McCartney. Kjo kasetë u bë e ditur se ishte përdorur katër dekada më parë.